Läs och lär =)

DEL 1.

Hur vet du vem jag är, för jag är alltid kär. Klockan är fyra och jag har ätit en myra. Myran hette Kalle han hade en stor *piip*. Den var god, och jag stod.. Och kollade på Bolibompa där var det en Ompa Lompa. Jag har alltid gillat stenar, de är fina och väldigt lena. Ibland kan de ha grenar... Med julgranskulor. De kan man slå i huvet i och få en massa bulor, då måste man till akuten och ta en sprutlor. Caroline är fin hon åtjust upp ett paket med margarin. Hon är mycket rik, hon har alltid varit sig lik. Caroline gillar fiskar, som hon piskar. Ute i garaget, hon tar alltid piskan i bagaget. ÖPPNA BAGAAAGE LUCKAN. Och blixten heter Sixten. 

 / Poeterna
CAROLINE  SÖTOCHFIN MARGARIN SMÖRGARDIN CHOKLADPRALIN =)=)
EVELINA DENFINA JULGRANSKULA =)

vi äger på att rimma för vi är så slimma (de) <33

Jag har en hemlig beudrare, som inte är hemlig.

en ohemlig beundrare...
CARRO ÄR COOLAST /hälsningar Carro XD

jag tycker att alla som vill borde veta att jag är hemma hos Caroline tillsammans medo Niklas, Linnea, Sammy ch Alexandra. Vi har riktigt mysigt och jag och Carro är värsta scchtekarna =)=)  vi är ganska så dator proffs, jag tänkte lägga in bilderna från mobilen från ikväll, men det fick vi inte ihop... Alex och Sammi ligger i alla fall uppe i sängen och typ fotar, men då missar de allt chill här nere och alla grymma tv-program.. haha.

"Mina kaktusar är ruttna som står i fönstret, men kolla på de! Vaddå? de ser helt sönderknullade ut." "Men så kan jag inte skriva Caroline =P" "Kan du väl... men lilla vän. Heheh, he he HAHA tönt Evelina. Jag kommer ihåg på gympan, och alla som kommer.. skit hett var det. Pungsvett..  Hehe, haha, haha, *tystnad* inget mer!  *snorig* Uppfräsning, en insugning i näsan, inbyggd damsugare i näsan. Men det där behövde du inte skriva =P...TÖNT"

jaa, det där var våran super konversation just nu. Intressant eller hur ? =P
<333 (bilder kommer.. (a) )


vad händer om jag inte vill..



tilda

Du får inte åka! *kastar mig runt ditt ben*
- Men jag måste, Evelina haha
Okej.. *vinkar hejdå*
-Hejdå.
Du får inte åka *springer efter dig igen och slänger mig runt ditt ben*

Måste San Fransisco bara komma och sno dig från mig?? åhh.. -.-
Snälla Tilda, ta med dig en vigelkott, och kom sen hem i full fart!
jag saknar dig redan och undrar hur det kommer gå i två hela veckor.
jag lovar dig att jag kommer sakna dig, och så ska du få massa hotfulla
sms tillbaka efter jag fått dina. promise <3

kommer sakna min raggare

typiskt

 

VIGELKOTT

HAHA, nu kommer alltså veckans skämt!

Alla vet sånna här korsord som är massa bokstäver så ska man leta efter ord i dem. Just ett sånt fick vi göra i skolan och så skulle vi leta efter vårord.. Jag, Alex, Linnea och Tilda satt vid samma bord då, och samarbetade såklart  ;) Det gick grymt bra och vi hittade alla 24 orden ( plus några flera ) =P.. och Caroline såklart som hittade fler än 50 ord, jag säger bara en sak "Caroline du är en liten fuskis hjärtat" <33

Men i alla fall, alla sitter och letar i sina korsord och plötsligt så hoppar Tilda till.. IGELKOTT! skriker hon och lutar sig över pappret.. Sen lutar hon sig snabbt tillbaka igen och säger "Typiskt, det stod visst Vigelkott".. HAHA!!
Jag klappar henne på axeln och säger liksom "Men lilla gumman, räkna inte med V:et så blir det igelkott". Då kollar hon glatt på pappret igen, men lutar sig snabbt tillbaka.. "Nej, för att det står ett O framför".

Åhh haha, då ska hon självklart ta bort V:et men istället räkna med bokstaven framför! HAHA klant älskling<3

 Och så måste jag ju få med att hennes ursäkt idag var att hon tänkte att hon skulle hitta "Ovigelkott" =P jaha, och vad är det då? frågade jag. "Jo, det är en slags igelkott som bor i djungeln. Och vet du vad de har i stället för taggar?" Nej... "Blad, och grenar!"

Jag älskar dig också Tilda


föralltid och alltid, förevigt och evigt

alexD

Du är viktig i mitt liv. Jag ser dig som en ängel, i mina ögon har du vingar (a)

Tänk att vi nu känt varandra i tio år, det är tid.

Storasyster har du alltid varit, och kommer alltid att förbli. Vi kan hjälpa varandra, vått och torrt, för alltid. Dag natt och mittemellan, eller hur.


Du är värd varenda sekund. Livet är ständigt på väg i förändring. Man behöver inte alltid vara stark, man får finnas ändå. Vad du än gör och vad du än tänker på, Var du än finns, berätta hur du mår. Det finns alltid någon tro det eller ej, som bara vill lyssna, bara vill finnas för dig.
Hey, andas genom mig, andas här med mig <3


RSS 2.0