BJÖÖÖRN <33

   såå söt =)=)
 
haha, det kunde inte bli roligare :D:D ingen tårta på födelsedagen, värre kan det inte bli va :P !?

GLAD PÅSK =)

HAHA TRO DET ELLER EJ! men jag och alex har gått påskkärringar, haha det var uur kul!! bilder kommer, lovar =)=) HAHA   men så har vi fotat oss tillsammans med små påskkärringar tjejer som gick runt i området, haha !!  sjöng gjorde vi också =) men jag ville nog bara säge GLAD PÅSK <333

små barn på stan




sköön

tråkigt, jag vet... typ samma inlägg två gånger. men josefine, haha kolla vad jag hittade :D:D HOHO vilka små tuffingar, typ tuuuusen bilder i fotoalbum. du får de sen, lovar <33
 HAHA såå sööta... helt ärligt så är du ganska lik dig själv :P haha!!

Josefine C.

josefine


HELA LIVET, ÄR STORT
jag saknar dig så himla mycket älsk. allt som har hänt, vi har bara så mycket att prata om. kan bara inte fatta att vi "tänker lika" :P våra BÅTSMAN och BAMSE hundar saknar nog varandra, haha <33 det ända som är nu är Thorsten och Märta, de hjälper oss stort (h) HAHA....     1 dag emellan oss, kan det bli bättre.. =)=) vem som är äldst och yngst säger jag inte :P  när kommer du och hälsar på ? (L) 
MISS U

gammal men älskad..

image19  image19

awww... jag hittade den här gamla söta bilden
 och ja tilda, du är min lilla prinsessa <33 haha såå liten och söt

äntligen

jag är bara helt slut idag... dumma saker händer överallt omkring mig, tuppjukk får man!  förlåt mig, men jag orkar liksom inte skriva något idag.... i engelskan har vi i alla fall också provat på ett nationellt prov från nian, en hel timma med bara hörförståellse "listening comprehension"  ( eller något åt det hållet... *stolt* ) det var i alla fall tröttsamt och jobbigt, kände att jag nästan höll på att somna...  MEN det finns bara en sak som kan muntra upp mig nu =)=) jag tänker på den underbara barbie klänningen jag har skissat som tilda ska göra till verklighet! Min prinsessdröm blir verklighet :P jag längtar tills min klänning blir klar, tyg på lördag? =)=)
<33

dagens....





Rasmus Holm är grym   ( tro det eller ej men idag så skrev jag på beställning :P )  <33



TILDARAGNARTZ COLLECTION


TILDA COLLECTION

har ni sett sötare kläder?
en väldigt stolt evelina fick vara modell för hennes begåvade kompis tilda ( tildaragnartz.blogg.se ) som har designat och sytt kläderna :P  själv älskar jag alltihop men klänningen är bara för underbar! tyvärr så varrt bilderna lite halvt suddiga men de är jätte fina i verkligheten =)=) jag tycker bara att alla ska kolla hennes blogg =)
skepp och hoj, sexy boy  ( tildas påhitt ;P ) <3333

V-ÅS

En till grej som är ett måste på lovet är att åka till v-ås tillsammans med Alex ( skitmycketdoris.blogg ). Jag hade otroligt roligt ska jag säga er!   Vi handlade, vaselin x 100 burkar =)=) sen så sov vi i husvagn, och en kväll varrt det världens storm och vi trodde att husvagnen skulle välta. Så vi låg där, snackade och sms ade med omvärlden. Sen helt plötsligt så får Alexandra för sig att hon måste gå tillbaka till huset och hämta något, och tro mig att det är långt ( i alla fall när det är oväder )..  så ut gick vi och flög iväg höll vi på att göra. Men som tur var, tack och lov, så kom vi oskadda tillbaka till husvagnen.  Sen på både ditvägen och hemvägen gjorde vi det bästa som också är ett måste. Vi stannade i största godisäffären ( tack Maryann )!! ÅK DIT! Mmm marabou.... Också så var vi på något "fångarna på fortet" tillsammans med Marcus, Robin och Mattias. Först ville de gå själva och inte med oss men det kom inte på fråga XD det var kul men en dum sak hände!! Allihopa lämnade mig i ett sånt där rum och sa "vi kommer snart" och gissa vad, jag låg uppe i taket på någon pinne och jag är höjdrädd!! Sen så släcktes lampan.... Det låter dramatiskt, och det var det också! Jag lovar seriöst att jag höll på att börja gråta, fy!! Men också där ifrån kom vi oskadda hem.   Tänk på det allihopa, annars hade ni inte suttit här just nu och läst (a)


lov lov lov

grisslehamn


på lovet bar det av på semester med linn ( linndex.blogg )  =) haha det var kul.. Jag längtar till sommaren då vi kan åka tillbaka och det finns lite mer folk ute!      I alla fall så grillade vi, inomhus, bananer och choklad och korv (inte allt tillsammans såklart :P)  Vi var ute och irrade i skogen och vid vattnet och hoppades på att hitta lite blåbär, men gissa hur lyckat det var. Det fanns inga blåbär!   Om man tänker efter så gjorde vi väl inte så mycket förutom att bara ha det mysigt och springa runt, både hemma och vid vattnet. Men jag gillade det ändå ;)

Tack lillasyster för en ur kul resa <3333


SKOLA..

                     

  jo , hur kul ser det 
                                                                                                ut egentligen ?!  xd


Nu är jag hemma =)=)  jag har inte skrivit på ett tag, jag vet.. men det är jobbigt!  haha, det har väl inte hänt så mycket.  Trååkig SO lektion i fredags, både jag och Alexandra somnade oooppps, tro det eller ej! sen måste (gamla) dansdrottningen Evelina *stolt* :P och danskungen Felix överlämna kronan till några andra, ett stort grattis till Linnea och sammmii, våra danskoningar, haha!! det var rejält roligt det där alltså XD 

RSS 2.0